Услови коришћења

Српска солидарност, Скерлићева 12, 11000 Београд

Шифра делатности – делатност : 9499 – Делатност осталих организација на бази учлањења

Матични број: 28176317

ПИБ: 109029692

Моб: +381 60 661 6191

e-mail: office@srpskasolidarnost.com

Посетом или донацијом прихватате услове коришћења који су наведени у даљем тексту. Српска солидарност задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне ових Услова коришћења.

Комуникација са корисницима

Наша комуникација са посетиоцима сајта и донаторима се одвија путем електронске поште или обавештењима која ћемо објављивати на овом сајту.

Изјава о заштити приватности корисника

Српска солидарност се обавезује и гарантује чување и заштиту приватности података свих наших донатора.

Српска солидарност прикупља само неопходне, основне податке о донаторима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо донаторима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које користе за наше маркетиншке акције. Сви подаци о донаторима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су подаци нужни за обављање посла. Сви запослени на порталу Српска солидарност одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Обавезујемо се да прикупљене податке не користимо ни у које друге сврхе.

Интелектуална својина

Садржај приказан на овом сајту као што текстови, фотографије, логотипи, видео и аудио записи, дизајн (банери, иконице), и софтвер су власништво Српска солидарност и не могу се користити без предходне сагласности.

Радно време

Online донација преко website www.srpskasolidarnost.com ради од 00-24h, 7 дана у недељи. У случају техничких проблема или током захвата редовног одржавања сајт може бити краћи временски период недоступан о чему ћете бити обавештени.

Промена (ажурирање) података на сајту

Српска солидарност задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници сајта.

Услови донације

https://www.srpskasolidarnost.com/ web презентација која послује у складу са Законом о електронској трговини и свим осталим важећим законима и прописима у Републици Србији.

Детаљни услови донације наведени су у следећем тексту. Молимо Вас да се упознате са њима пре него што дате донацију:

Донирање

Приликом донирања потребно је да испратите следеће кораке:

Избор износа донације
Унос података ради евиденције донатора
Финални преглед података
Преглед и потврда донације

 

Унос износа донације

На web страници Српска солидарност може се уплатити једна од шест понуђених износа донације: 500 дин, 1.000 дин, 2.000 РСД , 5.000 РСД , 10 000 РСД и 50 000РСД или ове вредности помножене са изабраном количином (на пример, износ од 1.500 РСД можете уплатити тако што изаберете: донација – 500 РСД, количина – 3) Није омогућена уплата произвољног износа донације. Сви износи изражени су у домаћој валути — динар (РСД). Не постоје износи изражени у страној валути.

Коначан износ донације који ће бити уплаћен на рачун Српска солидарност ће бити умањен за износ трошкова е-цоммерце услуге, који износе од 1,0% до 2,7% у зависности од врсте картице!

 

Унос података ради евиденције донатора

Приликом попуњавања формулара за донацију потребно је да унесете своје личне податке и емаил адресу. Евиденција се обавља само једном, а сваки следећи пут када посетите њњњ.српскасолидарност.цом систем ће вас аутоматски препознати по унетој емаил адреси и ажурирати ваше остале податке.

 

Преглед и потврда донације

Пре него што потврдите донацију, можете још једном проверити све детаље: износ донације, податке о донатору.

Плаћање

Подржава следеће начине плаћања:

– платном картицом (онлине плаћање)

Уколико поседујете Visa, MasterCard платну картицу одобрену од стране банке издаваоца за online плаћање, изаберите овај начин плаћања. Након што потврдите наруџбеницу, бићете преусмерени на сајт Banka Intesa Beograd. На сајту банке вршите унос података са платне картице и обављате плаћање. Уколико је трансакција успешна бићете враћени на наш сајт са обавештењем да је плаћање успешно обављено. У случају да плаћање није успело, бићете враћени на наш сајт са информацијом о неуспелом плаћању и моћи ћете да поновите плаћање или да изаберете други начин плаћања.

Из сигурносних разлога, подаци о вашој платној картици су видљиви само Banka Intesa Beograd као процесору картица. Сајт банке је заштићен и сигуран за овај начин плаћања.

Српска солидарност није у систему ПДВ-а.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Banka Intesa ad Beograd, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

 

Рекламације

Рекламације везане за извршену упату (донацију) су могуће у следећим случајевима:

Злоупотреба картице;
Погрешно унет износ.

У случају рекламација из неког од напред наведена два разлога, исте се примају тако што се е-маил са потврдом о извршеној трансакцији прослеђује на е-mail адресу office@srpskasolidarnost.com и уз њега се прилажу скенирани захтев за поврат средстава у слободној форми у којем се наводи разлог. Потребно је да захтев садржи потпис власника картице и скенирану личну карту, као и контакт телефон. Пошиљалац ће бити контактиран, а средства враћена у року од 10 дана након успостављеног контакта. Средства се враћају на рачун који је везан за платну картицу којом је донација извршена.

Захтеви се могу слати и поштом на: Српска солидарност, Скерлићева 19, 11000 Београд и потребно је да садрже све елементе као и захтеви послати е-mailom.

 

Поврат средстава

У случају враћања средстава донатору који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Српска солидарност је у обавези да повраћај врши искључиво преко ВИСА, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

 

Изјава о конверзији

Све трансакције на нашем сајту обрачунавају се у динарима (РСД).

Ваша платна картица ће бити задужена за наведени износ у динарима. Уколико Ваша платна картица није повезана са динарским рачуном, износ трансакције у динарима биће конвертован у валуту Вашег рачуна према курсу Ваше банке, односно издаваоца платне картице. Због наведених конверзија, могућа су извесна одступања од оригиналног износа трансакције.